Afgelasting Jeugdolympiade

Allen,

Helaas is er dit jaar op Koningsdag geen Jeugdolympiade. De laatste paar jaar werd het al steeds lastiger om voldoende vrijwilligers te vinden. Heel veel mensen vinden het leuk dat deze sportieve middag er is. Maar slechts een heel klein deel is bereid om een paar uur te helpen om er voor iedereen een mooie middag van te maken. Hierdoor is het elk jaar weer spannend of er voldoende vrijwilligers zijn. Ook kost dit een hoop tijd en moeite, die niet nodig zou moeten zijn. Twee jaar terug kwam dit zelfs pas bij de opening helemaal rond. Op deze manier wordt het plezier van het organiseren van de Jeugdolympiade flink onderuit gehaald.

Daarnaast werden bar en kantine van svo deze dag al jaren bemand door dezelfde ploeg toegewijde vrijwilligers. Zij hebben aangegeven dit jaar iets anders te willen doen op Koningsdag. Ondanks een prangende oproep onder de (ouders van de) leden van svo is er niemand opgestaan om hen te vervangen.
Daarom hebben we besloten dat er dit jaar geen Jeugdolympiade komt.

Hopelijk is dit eenmalig, en heeft Koningsdag in 2020 wel weer een Jeugdolympiade. Maar.... dat is ook grotendeels aan u.

Stichting Oranjecomité
Moinatstraat 5
1391 TV ABCOUDE
Email: pr@oranjecomite.nl
Email webmaster: webmaster@oranjecomite.nl
IBAN: NL17 RABO 0351 8041 02
BIC: RABONL2U